spf-pa-vinfestival-i-greve    jane-o-bengt-pa-vinfestival

”Tack för Din omtanke om oss. Vi hade härliga dagar. Sol, god mat, trevliga människor och en suverän reseledare. En minnesrik resa!  Bättre kan det inte bli!”

Jane o Bengt Wilén, Toscanaresa med SPF, september 2016

Hjärtligt tack, Christina, för att vi fick uppleva vackra Toscana, tillsammans med Dig. Helt fantastiskt. ???”

Ingis o Thomas Nordkvist, Toscanaresa med SPF, september 2016

 

ekdalen-deltar-i-vinskorden   ekdalen-vicke

”Att resa med Via Anima och Christina är som att komma ”hem till Italien”! Med lätthet och charm guidas vi runt på vingårdar och getostfarmar! På varje ställe får vi smaka utsökta charkuterier eller pastarätter, givetvis med ett fantastiskt, lokalproducerat, ekologiskt vin till. Christina känner de flesta och stämningen och atmosfären är alltigenom hög! På vingården får vi tid och ro för både konferens och rekreation. Vi kan varmt rekommendera Via Anima för ert företags konferensresa – vi kommer definitivt tillbaka!”

Ulf Wäktare, ekdalen.com , oktober 2015

 

Cenito Sicilien 1   cenito-lavacchio

Christina lyckas alltid med att arrangera konferensresor där vi både kan jobba tillsammans i trevliga och anpassade miljöer men också få chans att upptäcka den italienska kulturen. Christina letar fram de lokala specialiteterna och vi får smaka på så mycket mat och läckerheter att det är tur att vi inte åker mer än en gång om året på konferens(!).  Det känns också tryggt och bra och ha med sig Christina som kan språket och ordnar allt med vad det gäller reservationer, biluthyrning och passkontroller.

– Cenito Software, Malmö , konferens september/oktober 2012, 2013, 2014, 2015, 2016